FIZETÉSI MÓDOK
– BANKI ÁTUTALÁS
A megrendelés értékét kifizetheti banki átutalással illetve, befizetheti közvetlenül a bankszámlámra valamelyik Bank fiókban. A megrendeléskor küldött visszaigazolásunkon megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok.
Számlatulajdonos: Ambrus Valéria
Számlaszám: 12042830-00320862-00100000
Megjegyzésként kérem, tüntesse fel a rendelés számát!
A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, amelyről e-mailben tájékoztatom.
– BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Jelenleg még nem tud fizetni bankkártyával, de előkészületben van.
– UTÁNVÉTEL
Jelenleg még nem választható opció.
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot.
Ezen fizetési mód csak 299.999 Ft értékhatárig választható!
A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben megfogalmazottak értelmében kötelező az ügyfél azonosítása a jogszabályban meghatározott esetekben. A 300 ezer Ft-os, illetve feletti készpénzes ügyletnél is szükséges (szűkebb körű) adatok rögzítése.
A Pmt. alapján kizárólag a készpénzes vásárlásokra vonatkozik az átutalásra nem, tehát Pmt. szerinti azonosítási kötelezettség akkor keletkezik, ha a vásárló készpénzzel vagy utánvéttel fizet.
Mivel a szolgáltató személyes kontaktus hiányában a vásárláskor (megrendeléskor) a vevő által megadott adatokat ellenőrizni nem tudja, ezért nem teljesítheti a 300.000 Ft-ot elérő illetve meghaladó utánvételes megrendeléseket.

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

– HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A csomagok kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi. Amikor a megrendelését átadtuk a futárszolgálatnak kézbesítésre, értesítést küldünk Önnek e-mailben.
Ha a megrendelés értéke meghaladja az 20.000 Ft-ot a szállítás INGYENES!
Ezen szállítási mód díja bruttó 1100 Ft – 2700 Ft-ig csomag esetén és bruttó 1100 Ft levél esetén.

– SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
A személyes átvétel a megrendelés során a kézbesítés módjának kiválasztásakor kérhető.
Ez jelenleg Tiszaújvárosban lehetséges, előzetes egyeztetés alapján.
Önt nem terheli semmilyen díj.

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelzem. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.