Fizetés és Szállítás

Fizetés és Szállítás

FIZETÉSI MÓDOK LEÍRÁSA.

– Banki átutalás előre:
Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 2 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: Ambrus Valéria
Kedvezményezett számlaszáma: 12042830-00320862-00100000

– PayPal rendszer:
Ebben az esetben adja meg PayPal fiókjához tartozó email címét és jelszavát, és lépjen be fiókjába. Fizesse ki rendelését.

– Készpénz:
Személyes átvétel esetén készpénzben a Szolgáltató által megjelölt helyen történő átvételkor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató által megjelölt helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

– Utánvétel:
Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, KÖLTSÉGEK LEÍRÁSA.

A szállítás átfutási ideje már nem tartozik a vállalt határidőbe, de igyekszem a leggyorsabb kézbesítési módot választani.

Szállítás Magyarországon belül

– Postai küldemény:
A méretei miatt, ajánlott levélként is feladható küldemények tartoznak ide. A kiszállítást a Magyar Posta végzi. Ezen szállítási mód díja bruttó: 1100 Ft és 2100 Ft.

– MPL futárszolgálat:
A csomagok kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi az Ön által megadott szállítási címre. Ezen szállítási mód díja bruttó 1900 Ft.

– MPL PostaPont:
Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérem szállítási címként a PostaPont átvételi hely pontos címét adja meg. Ezen szállítási mód díja bruttó 1700 Ft.

– MPL csomagautomata:
Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérem szállítási címként a MPL csomagautomata pontos címét adja meg. Ezen szállítási mód díja bruttó 1100 Ft.

– Utánvételes csomag:
A csomagok kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi az Ön által megadott szállítási címre, ekkor a fizetés kézhezvételkor történik. Ezen szállítási mód díja bruttó 2500 Ft.

– Személyes átvétel:
A személyes átvétel a megrendelés során a szállítás dobozban választható ki. Ez jelenleg Tiszaújvárosban lehetséges, előzetes egyeztetés alapján. Önt nem terheli semmilyen díj.

17.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás Magyarországon belül.

Szállítás külföldre

Külföldi szállítást csak előre utalással vagy PayPal fizetéssel tudok vállalni.
A külföldre küldött csomagok ára országonként eltérő, a megrendeléskor a kiválasztott ország után generálja a rendszer 2 kg-ig. Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 2 kg-t, pótbefizetést fogok kérni. A Magyar Posta a szállító cég. Az árak 3800 Ft – 24000 Ft közé esnek.