Méretezési segéd

Méretezési segéd

MÉRETVÉTELEZÉSI SEGÉD
Nagyon fontos számomra, hogy a megvásárolt termékek megfeleljenek az elvárásaidnak. Ezért minden terméket külön, lemértem a számodra. Így a megadott méretek jó kiindulópontként szolgálnak egy sikeres vásárláshoz.

ÉKSZEREK
Nyaklánc méret segédlet

Nyaklánc_méretek

Ez a rajz csak általános iránymutató, normál testalkatra. A láncok kinézete, elhelyezkedése a testen változhat (erősebb-, vékonyabb-, magasabb-, alacsonyabb-, személyeknél; továbbá a nyakláncok fazonja, vastagsága sem mindegy)!
Vásárlás előtt mindenféleképpen ellenőrizd a megfelelő mérethosszt és vastagságot.

Karkötő méret segédlet
Vásárlás előtt mindenképpen érdemes lemérned egy már meglévő ékszered hosszát karkötő esetében vagy átmérőjét karperec esetében. Ha erre nincs lehetőséged lemérheted magad is a csuklódat.

Csukló méretének meghatározása:
Mérd meg csuklódat egy centi segítségével ráhagyás nélkül, szorosan.
Ha nincs mérőszalagod, használj cérnaszálat, vagy fonaldarabot.
Tekerd a csuklód köré, és az így kapott hosszméretet lemérheted vonalzó segítségével.
Ettől a mért mérettől függően válaszd ki, hogy milyen lazán szereted a karkötőd hordani.

Karpereceknél a kézfejed legszélesebb részét mérd meg, fordítsd hüvelykujjadat a kisujjad felé, ha tudod érintsd meg, ebben a kéztartásban tekerd körbe a kézfejed legszélesebb részén (a hüvelykujjad tövénél) a mérőszalagot így megkapod a kézfejed körméretét.

Ajándékozás esetén
Ha nem tudod a pontos csuklóméretet, célszerűbb a lánchosszabbítóval ellátott vagy az ”egy méret/one size” karkötők közül választani, mivel ezek állítható méretezésűek.

Gyűrű méretezés
Gyűrű vásárlásánál könnyebb a helyzet, elvégre már én is jártam úgy, hogy amelyik ujjamra jó azon hordtam a gyűrűt, de persze itt sem árt egy körülbelüli méretet meghatározni. A méretvétel úgy történik, mint a karkötőnél.

RUHÁZAT

Az általam készített és forgalmazott ruházati termékek nagy része méret nélküli termék. A mérettartományra adok ajánlást, hogy mely mérettől, meddig ajánlott a fazon viselése, de minden esetben a mért adatokat vedd figyelembe!

Minden terméket lemérek (mell, derék, csípő, hossz), a ruhákat kiterítve mérem le. Ezek az adatok a termékleírásokban szerepelnek, Itt az is megtalálható, hogy mennyire rugalmas anyagból készült, kb. mennyit enged kényelmesen a ruha. Körméretnél a mért adatok duplája értendő (ezt ”x 2”-vel jelzem a leírásban).

A kínálatomban vannak méretsoros és ”one size”/”egy méret” megjelöléssel ellátott ruhák.
Az ”egy méret” jelölésű ruhák a hagyományos konfekcióméretezésbe nem sorolhatók. A termékek légies, laza fazonok, ezáltal megengedik ezt a széles mérethatárt, mivel nem testkövető ruhák, ezért merem ajánlani több méretre is.

Mérettáblázat a körülbelüli besoroláshoz, ez a méretezés szerepel ajánlott méretként a termékleírásokban.

Mérettáblázat

Ha a méret két számozás közé esik, akkor mindig a nagyobb méretet válaszd.
Ne feledd, hogy mindig a termékleírásban szereplő mért adatokat vedd figyelembe!

Jó böngészést és sikeres vásárlást kívánok!

Remélem, te is mielőbb részese leszel az Ambrus Vali alkotások világának!